Xtravaganza Äppelpaj
gå tillbaka till sitt gamla "matliv" utan man måste äta mer hälsosamt, men
baraför att man gör det betyder inte det att man inte kan ta en fika, här kommer att recept
på en mustig ÄPPELPAJ som jag hittade på Xtravaganzas blogg:

Äppelpaj
Hösten innebär att vi kan fortsätta att njuta av alla härliga naturliga råvaror i naturen som bär, rotfrukter och frukter. Här får ni ett recept på en äppelpaj som man kan ha till mellanmål, fikastunden eller som en dessert . Den är superenkel och snabb att göra. Den är godast att äta ljummen och går bra att värma upp i ugnen eller mikron när det är dags att äta den.
Tänk att få njuta av ett mellanmål som är lika god som en dessert men nyttig som ett bra mellanmål.
Välj ut dina favorit äpplen och gör en god paj att bjuda nära och kära på så får du en stunds njutning och mental näring.
5 port.
Deg:
10 st (85g) aprikoser
2 msk hett vatten
2 (110g) ägg
1 dl (120g) kesella lätt
1 dl (30g) Psylliumfröskal
1 tsk kanel
Fyllning:
2 st (250g) valfria äpplen
1 tsk (10g) honung
1-2 tsk kanel
½ dl (35g) solrosfrön
Servera 2 msk kesella lätt till varje portion.
¤ Mixa aprikoser och hett vatten
¤ Vispa upp äggen, blanda i psylliumfröskal och kanel låt stå och svälla några minuter.
¤ Skiva äpplena
¤ Blanda aprikosmixen och äggblandningen och tillsätt kesellan. Tryck ut smeten helst på en silikonbakplåspappers klädd form med löstagbara kanter. Lägg på äpplen, kanel, solrosfrön och ringla över honungen. Grädda I 200 grader i ca 20 minuter. Servera med kesellan.
Du har såå rätt inställning till ditt nya sunda liv:))Tror de kommer o gå kanon bra..Låter supergott-ska oxå testa de..Kram
Tack snälla du!!
Ja man måste ändra inställning TOTALT annars funkar det inte.
Ja du denna äååelpajen verkar riktigt god, tror att man kan ha vilken frukt som helst i och jag hade nog kunnat tänka mig BLÅBÄR!!!!
Kram kram/Jossan